Post by greatringfimocock on Mar 5, 2022 2:53:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Polda 6 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Polda 6 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod πολλά νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ Polda 6 2022 version ▞▞▞
Απογοητευμένος χωρίς αγγλικά ούτε καν υπότιτλους
Οχι αγγλικά ?!
είναι φοβερό
επίδειξη ... σπατάλη δεδομένων ... πρέπει να αγοράσετε την πλήρη έκδοση μετά από λίγα λεπτά ... rip off ...
Λατρεύω το παιχνίδι (καταλαβαίνω τα Τσέχικα)
Rest in Pieces Аркады dccj
Χρειάζομαι αγγλικούς υπότιτλους
Οι ήχοι είναι θυμωμένοι, ειδικά η ομιλία, οπότε δεν μπορώ να ακούσω 90 ομιλίες. Οι υπότιτλοι είναι βαρετοί, η τσέχικη μεταγλώττιση είναι το κύριο συν, οπότε δεν παίζω.
Οι συντάκτες των διαλόγων πρέπει να ντρέπονται. Δεν είναι αστείο:
Δεν είναι στα αγγλικά.
Το παιχνίδι της Ταϊλάνδης είναι πολύ καλό και είναι κάτι για τους ανθρώπους που δεν ξέρουν καθόλου Αγγλικά και βάζουν ένα αστέρι. Δεν υπάρχουν αγγλικά επειδή αυτό είναι τσέχικο παιχνίδι, οπότε σταματήστε να βάζετε 1 αστέρι γιατί δεν υπάρχουν αγγλικά
Μακάρι να ήταν στα αγγλικά ή τουλάχιστον διακριτικά
Έχω αγοράσει την πλήρη έκδοση και όταν θέλω να παίξω κάνω κλικ στο "ενεργοποίηση αγοράστηκε" θα μου γράψει "η ανανέωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία" αλλά και πάλι δεν μπορώ. Θέλω να το παίξω τόσο καιρό, αλλά λυπάμαι πραγματικά
Σοβαρά απογοητευμένος. Οχι αγγλικά
Οχι αγγλικά. Ούτε καν υπότιτλοι.
χειμώνα βράχια σούπερ χειμώνα
Μου λείπει ένας δρομέας
Polda 6 Piedzīvojumu spēles sdl
Φαίνεται ωραίο αλλά όχι αγγλικά .....
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ! Όταν βρίσκεστε σε ένα ιπτάμενο λεμόνι, θα δείτε μια επιγραφή που δηλώνει ότι θα πρέπει να αγοράσετε το παιχνίδι. Επομένως, μην κουνηθείτε!
Η μεγαλύτερη καρδιά της σειράς Polda είναι από τις καλύτερες
Όχι αγγλικά ..... φκ
Υπέροχο παιχνίδι, ένα από τα καλύτερα τσέχικα παιχνίδια!
Θα ήταν ωραίο να καταλάβω. Οχι αγγλικά
ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 700 MB ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΠΑΙΞΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ !!! ΑΠΑΤΗ, ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ
Του αρέσει αυτό το παιχνίδι 5 αστέρια 100 τοις εκατό
Χωρίς αγγλικά δεν χρειάζεται να εμφανίζονται παιχνίδια που δεν είναι στα αγγλικά ... διαγράψτε όλα
Καλός
Σούπερ χαλαρωτικό, απλά δεν καταλαβαίνω τους Τσέχους και τους Σλοβάκους που λένε ότι δεν κατεβάζουν γιατί πρέπει να πληρώσεις, ακόμα κι αν υπήρχε ιός και τραβούσε τα λεφτά από μόνο του.
Καταπληκτικό, μακάρι να ήταν στα αγγλικά
Ότι το «Σάββατο» του Λούντεκ είναι επίτηδες στην περιγραφή; : Δ
Η αγαπημένη μου σειρά περιπέτειας. Συνέχισε την καλή δουλειά. Ανυπομονώ για άλλο επεισόδιο! ✌️ ΥΓ: Τα αγγλικά θα ήταν φοβερά για να διαδοθεί το παιχνίδι σε όλο τον κόσμο. Νομίζω ότι οι υπότιτλοι θα μπορούσαν να κάνουν το κόλπο.
καλό παιχνίδι αλλά γεμάτο 😊😊😊