(Android/iOS) Rising Super Chef - Cook Fast модифицира много скъпоценни камъни
Feb 6, 2022 22:49:55 GMT
Post by ozboynbikabec on Feb 6, 2022 22:49:55 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rising Super Chef - Cook Fast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ модифицира много скъпоценни камъни ▞▞▞
▞▞▞ Rising Super Chef - Cook Fast 2022 version ▞▞▞
Играх тази игра плюс част 1 на бийт, който вече около 5 години .. Купих 10 долара на стойност игра, вие я взех от мен, никога не отговорих или не направих нищо по въпроса, толкова може ли някой да ми върне парите или монетите ми на стойност 10 долара
Добра игра за децата..
Една от по-добрите игри от този тип, забавни, предизвикателни.. Основното нещо, което ме притеснява, са рундовете, които трябва да обслужите определен клиент. Никога не ги връщате, дори като харчите жетони за допълнително време, можете да получите още 20 клиента, но никой от тях няма да бъде целевият за този кръг. Това е досадно, тъй като се надявам, че са генерирани на случаен принцип, но мисля, че играта го прави умишлено. Освен това ми е приятно да го играя
Харесвами
Тази игра ме разстройва през повечето време, защото в ранното ниво има клиент крадец, който краде храна и продължава да се появява, игнорирайки. Трябва да изтриете този клиент. А времето за изчакване на клиента е твърде кратко, което затруднява играта. Моля, направете нещо по въпроса, благодаря
Rising Super Chef - Cook Fast Arkada wfbs
Моите награди винаги започват отново на 6-ия ден. Никога не мога да получа наградите си на 7-ия ден
обичах тази игра. но сега изпитвам непрекъснати проблеми от принудително спиране до сега, когато платеното ми месечно членство е изчезнало. Обслужването на клиентите реагира много бързо, но имам нужда от някой друг, който да помогне, освен Ивон. За бога защо е толкова трудно да се разбере, че нямам fb, няма да получа акаунт във fb, за да играя тази или която и да е игра. трябва да има друга опция (имейл, може би?) за архивиране на вашата информация, вместо да бъдете помолени/принудени да имате fb.
Обичам тази игра много. Единственият проблем е, че им отнема твърде много време за създаване на нови нива. Това беше преди почти година и все още ме карате да чакам актуализации. Мислех, че тази игра си заслужава, но не е. Ще изтрия тази игра и ще намеря друга 1.
Рекламите започнаха след достигане на нов ресторант. Не препоръчвайте.
Забавна и приятна
Харесвам го, но дайте само 4 старта, защото на всеки няколко нива те правят невъзможно да го спечелите, докато нямате седмици и седмици на същото ниво и бумът е добре, мислите ми са, че искат да харчите повече пари, така че просто играя на други игра, докато не ми позволи да мина хаха
Обичайте тази игра. Въпреки това нивата "сервирайте всякакви ястия" се нуждаят от фиксиране. Когато се опитате да сервирате на клиента каквото и да е ястие, то не работи, можете да сервирате само ястието, което клиентът иска. Прави невъзможно преминаването на нивото без помощ.
наслаждавайте се, но след като го актуализирах, загубих последното си ниво и трябва да играя, за да се върна, започна на ниво 1, uuffhh И сега се случи отново, загубих последното си ниво след актуализиране на това приложение. Толкова ми е скучно, ако трябва да играя тази игра, започната на ниво 1...gggrrrffhh 😭😵
Забавно е да се играе, но когато стигнете до по-висок етап. Трябва да похарчите всичките си пари, които печелите, за да играете на всяко друго ниво, за да стигнете до друга нова рецепта. Освен това ви измами от долари, които сте спечелили от спечелването от вашия списък за проверка, за да се опитате да ви накара да купите повече долари.
страхотна игра
Когато спечелите, ядосвайте се и спрете играта
Не ме пуска на следващото ниво.
Играя тази игра от известно време. Стигнах далеч в играта и сега не се отваря. Веднага след като вляза в приложението, то се затваря веднага. Деинсталирах и изтеглих отново. Но все още се случва. Изчистих и всичките си други приложения, за да видя дали ще работи и не. Моля, поправете това, обичам тази игра!!!
Обичам тази игра 🤩. Беше много забавна. Тази игра е толкова 😎 готина.
Страхотна игра за игра! Държи ви на крака, бърза игра!
добре, някои нива са трудни. когато поискате определен брой клиенти или ястия, възнамерявате да ни провалите нивото. Прекарвам месеци в игра само на едно ниво. това не ми харесва
Защо ме връщам от началото на игратаБях на 186то, след 1, а сега на 3???
Rising Super Chef - Cook Fast Arcade htnv
Бях голям фен на играта, но тя се актуализира вчера и взе всичките ми пари и капачки на Chef, както и подаръци от приятели във Facebook. Това ли се случва след актуализация, бих предпочел да деинсталирам, защото похарчих пари и за трите артикула и сега всички ги няма.
Много обичам тази игра ❤️ Но спомените от кухнята с 15 нива, които идват 3 дни веднъж, са наистина трудни за изчистване. В началото беше лесно. Когато не можем да изчистим ниво, получаваме допълнително време, като плащаме пари, които печелим в него. Но всичко е напразно, тъй като не можах да го изчистя. Направете промени в него, сякаш можем да го изчистим
Тази игра е наистина забавна за игра в свободното ми време. няма почти никакви реклами, благодаря
Играта е уникална.теглете без да мислите
Първоначално забавно, но нивата, определени във времето, стават невъзможни за победа, без да харча собствените си пари. Изтриване сега.
Преди се наслаждавах на тази игра, докато не направиха някои нива невъзможни за преминаване, без да харчите пари повече два пъти в една игра. Просто вече не е приятно. Не съм сигурен дали искам да играя това повече, особено в стресово време като сегашната ситуация.
Ако гледам реклама, не печеля нищо от сметки. Дори най-накрая трябва да си купя втори блендер и той не се появява, за да го използвам. Аз съм на ниво 30 нещо и не ми позволява да използвам нищо, което имам... Просто вървя със същото темпо, но идват все повече и повече клиенти. Това е нелепо
Rising Super Chef - Cook Fast Árkádjátékok fgd
Играх известно време и освен ако не харчите пари за купища долари, няма да можете да напредвате. Имам над 1 милион за други неща и не мога да продължа напред, освен ако не похарча истински пари. Това е B.S.
Banana Kong Action ymqp
Толкова е предизвикателна и безплатна, толкова е добра и хубава и това е една от най-добрите ми игри
Твоето кимолд
Страхотна игра. Това е страхотна игра с различни нива. Понякога се забивате на ниво за известно време, което може да бъде досадно, но като цяло това е прекрасна игра с много различни неща за правене.
Rising Super Chef - Cook Fast আর্কেড qkfj
FreezingFreezingFreezing деинсталиране отново. Оправи го тъпо.
Играта е страхотна. Въпреки това става предизвикателство (което ми харесва), но изглежда, че сте принудени да купувате първокласни съставки, само за да постигнете основна парична цел.
Въпреки че играта е забавна, вие застоявате около ниво 25. Играта няма да ми позволи да надстроя до ниво 333. Което смятам, че е нелепо. Имах тази игра преди и сега я деинсталирах след няколко часа.
Играта обаче е интересна, твърде много рецепти са твърде бързи и всички съставки са поставени хаотично, което затруднява приготвянето на нещата. Плюс това OMG всичко е толкова малко визуално! Визуалията трябва да се подобрят драстично!