Post by ozboynbikabec on Feb 6, 2022 22:44:00 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Staff! - Job Game | Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Staff! - Job Game | Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ limitsiz bütün hack ▞▞▞
▞▞▞ Staff! - Job Game | Simulator 2022 version ▞▞▞
(Uşaq reytinqi 5 ulduz) Əla oyun PERSONEL! yaxşı həyat simulyatoru oyunu bir növ həyat simidir🤣🤣😃😐😐😐🤨😑 Onu sevirəm ki, reytinq və yeni yeniləmə ideyası üçün mükafat ola bilər daha çox dizayn və dəri və ya daha çox dəri və daha çox iş. Oyunu hazırladığınız üçün təşəkkürlər! Bunu sevirəm! Brae A Niyə 2 ulduz qoyursunuz kəsilmiş səssiz problemi NƏ ZAMAN səsinizi söndürə bilərsiniz? lol XD 😆🤣😂😹😆🤣😂😹😆🤣😂😹😆🤣😂 Bu oyun ən yaxşı oyundur :< zəhmət olmasa 1-3 qiymət verməyin bu oyun ən yaxşısıdır pls pis qiymət verməzdən əvvəl insanlar haqqında düşünməyin. !
Staff! - Job Game | Simulator Simülasyon fube
yaxşı oyun! amma musiqidə bir şey səhvdir. yollarla sərindir. amma mən oyundan çıxanda geri qayıtdım. musiqi yoxdur.qəribədir. xahiş edirəm düzəldin .bye
Bu oyun deyil. Bu sadəcə reklamlar toplusudur. Yaxşı oyun ola bilər. Ancaq başqa bir reklamla qarşılaşmadan onu 20 saniyədən çox oynaya bilməliyəm
Böyük Britaniya üçün əslində real fərq deyil. Uğurların ən yaxşısını reklam etmək fikrim var. Uğurların ən yaxşısını reklam etmək fikrim var. yaradılmışam. bu bizə veb saytımızı və ya telefonla təkmilləşdirməyə kömək edəcək, yoxsa siz bir qəpik ödəməlisiniz, qalanı isə məsuliyyət daşımır. . Digər tərəfdən, məncə son iki aydır. Düşünürəm ki, yaxşı bir fikrim var. Mənim imkanım olmayacaq. yalnız
Həddindən artıq reklam var. Mən bu oyunları sildim
hər şey yaxşıdır və reklamlar amma reklam şaquli olanda x düyməsi o qədər kiçik olur ki, reklamı ləğv etmək mümkün deyil, ona görə də o reklam gələndə həmişə oyunu yenidən başlatıram ki, 4.5/5 yaxşıdır, amma şaquli reklam pisdir . Bağışlayın, səhv etdim, bu, sadəcə reklam problemi ilə əlaqədardır, həmişə dayanır və dayanır, buna görə də reklamı ləğv edə bilmirəm. 5/5
Mən onu 3 ulduzla saxlayıram, çünki bu oyunda hər 2 səviyyəli reklam kimi çoxlu reklamlar var və həmçinin boşluğa girə biləcəyiniz kimi bir çox səhvləri var, amma əyləncəlidir
Mən oyunu sevirəm, amma reklamlar həddindən artıqdır, bir reklam daha olsa, oyun zibil olacaq.
Bu olduqca yaxşı oyundur. Düşünürəm ki, qiymətlər aşağı ola bilər, çünki hər raundda pulu üç dəfə artırsanız, yaxşı səviyyəyə qalxa bilərsiniz. Həmçinin, 45-ci gündə oyunda nasazlıq yaranır. Mən məlumatları təmizlədim və 1-ci gündən oynadım, amma yenə də ilişib qalıb.
Oyun əyləncəlidir, lakin zəhlətökən reklamlarla doludur.
But games, Android MODs & iOS MODs are not the only things we can offer you. We have tutorials, tools, a very friendly, active and solid
Biftek mini oyunu ilə mən heç bir səbəb olmadan kənara çıxdım. Bunun niyə baş verdiyinə əmin deyiləm. Dialoqda bəzi qəribə orfoqrafik səhvlər də var. :/
Bu zibil qutusunu heç vaxt quraşdırmayın. Müəyyən səviyyədə bu, bütün telefonunuzu sındırır və qara ekrana gətirir. Siz bildiriş sahəsini aşağı çəksəniz belə, oyun işləyərkən bu da təsirlənir.
Staff! - Job Game | Simulator by SayGames Ltd - AppGrooves
0 ulduz edə bilsəydim edərdim. Mən hətta oyunu oynamamışam, lakin bu, Nintendo Switch üçün "Yaxşı İş" in açıq-aşkar surətidir. Şirkətlərin bunu necə edə biləcəyini bilirəm, amma bu, açıq şəkildə plagiat etməyə hazır olduqlarını başa düşürəm.
Çox əyləncəli, amma deməli olduğum yeganə şey odur ki, nə vaxt musiqiyə qulaq assam, oyun dayanır və reklamlar oynanılanda bir az da olur. Bundan başqa, həqiqətən yaxşı oyun.
Reytinqlərə inanmayın! Tətbiqi quraşdırdıqdan sonra bir dəqiqə ərzində onun oynatılmadığını başa düşməzdən əvvəl sizdən qiymət vermənizi xahiş edirlər. Reklam ardınca reklam izləməsəniz, heç nə edə bilməzsiniz! 10s oyun alırsınız, sonra 30s reklamına baxmalısınız. Bu oyunun yaradılmasının yeganə səbəbi, tərtibatçıların öz oyunlarına əhəmiyyət vermələri deyil, pul qazanmaq idi. Bir ff vermirlər!
Staff! - Job Game | Simulator Simulyasiya spl
... Job Game Real Life Simulator All Levels Gameplay Android, iOS -...
Взломанный Staff! - Job Game на Андроид | WellCheat
Hotel Ever After – Ella's Wish is a brand-new hotel time management game from GameHouse, starring Ella Centola. Get caught up in this modern Cinderella
Mən bunu xoşlayıram, amma çox gecikir! Telefonum qəflətən boz rəngə çevriləndə panikaya düşdüm, lakin bir neçə dəqiqədən sonra onu yeniləməyə çalışdığımda hər şey qaydasına düşdü. Bu hər zaman olur, mən bilmirəm nə baş verir!
Reklamlar çox gəlir, lakin bu, yaxşı oyundur və bəzən səhvlər olur, lakin hər halda, ümumilikdə yaxşı oyundur.
Bir əlavədə gördüm ki, divarlara çırpılırsan, amma oyunda heç bir şey etmirsən
Staff! - Job Game | Simulator Simulyasiya uuxj
Bu oyun həqiqətən gözəldir və digərləri kimi o qədər də boş yer tutmur. Qrafika əladır və səhv etmir.
oyun əladır, amma hamamın hər dəfə açıq olduğu səviyyədə olanda səhv etməyə başladı
Əvvəlcə onu sevdim, amma nədənsə səviyyəni yüksəltməyi dayandırdım ki, növbəti otağın kilidini aça bildim, inşallah onu düzəldərsiniz
Oyun olduqca yaxşıdır, amma ala biləcəyiniz hər şey çox bahadır, çünki ən azı 2 reklamı izləmədən bir şey ala bilməzsiniz.
Amazon Game Studios wanted to make teams of five to thirty people who would work on games for between a year and 18 months with a focus on "creativity" and
Mənim üçün hər dəfə reklam gələndə x düyməsini basmasam, proqram dərhal sonra yenidən işə düşəcək.
Həddindən artıq reklam. Hər 3 dəqiqədən bir 1 dəqiqəlik video reklam açılır. Oyunu məhv edir. Bu oyunun yalnız reklamlardan gəlir əldə etmək üçün qurulduğunu anlamaq mənə bir qədər vaxt apardı.
Ask your Staff!: Job Game question for iPhone - iPad and get answers from real gamers.
Əla konsept.... Məsələ - "ikiqat pul qazanmaq üçün bir videoya baxın... Xeyr, sağ olun... Hər halda bir baxın".... 20 saniyə oyun, 30 saniyə reklam....
Oyunu iki dəfə endirdiniz və hər iki dəfə döşəməni silmək lazım olan işdə xəta oldu, hər iki dəfə silmək üçün heç bir şey yoxdur, menyuda geri oxuna basmaq eyni faydasız işə qayıdır
Bu oyun çox əyləncəlidir, mən onu sevirəm, amma problem ondadır ki, nə vaxtsa qızın saçını dəyişməyə icazə verməyəcək, amma yenə də onu düzəldə bilərəm, amma heç bir problem yox, əyləncəli oyundur 💞
AMAN TANRIM! Heyət döşəməni yıxır! Lütfən, yaxşı işləməyə davam edin, amma nifrət etdiyim bir şey var.😠 BU SİZ İNSAN DƏRİSİNİN RENGİNİ DƏYİŞƏ BİLMƏZSİNİZ BUNU YENİLƏMƏ KİMİ ƏLAVƏ EDİRSİNİZ!!!!😡 Amma mən pişikləri sevirəm və pulu əldə etmək çox asandır!😁 Zəhmət olmasa əlavə edin. peaple dəri rəngini dəyişə biləcəyiniz bir yeniləmə. 😻😻😻😻😻😻😻😻😻! Yemək yeyəndə onların partlaması da mənim xoşuma gəlmir. 😞
Ən yaxşı satılan oyunlar - Microsoft Store
Oyunun əyləncəli olub-olmadığını belə bilmirəm, çünki o, mənə bunu öyrənməyə belə imkan verməyəcək. Oynamağın ilk iki dəqiqəsində 30 saniyəlik iki reklamdan keçmək məcburiyyətində qaldım və ən azı 5 dəfə daha çox reklamdan qaçmaq üçün X tapmalı oldum. Oyun gözəl ola bilər, amma indi mən heç vaxt bilməyəcəm, çünki onun arxasında pul tutmaq çox həddindən artıqdır. Reklam gəliri üçün ümidsiz olan hər hansı bir oyun studiyası mənim vaxtıma layiq deyil.
Gözəl konsept, amma hər dəfə videoya baxaraq əlavə pul qazanmağa çalışanda oyun donur. Hər zaman!!
Vaxt üçün çox yaxşı oyundu 2 dəfə yükləyirəm😊😊😊
Tapmaca xoşdur, baxmayaraq ki, tez təkrarlanır. Məni ən çox əsəbiləşdirən odur ki, tamamladığınız demək olar ki, hər səviyyə sizə bir reklam çəkəcək. Müəyyən səviyyəni tamamlamanın mükafatı sözün əsl mənasında izləmək üçün bir reklamdır.
Reklamsız oynamaq üçün yalnız 1 səviyyəni, qalanları isə 50 Saniyəlik reklam və ya 30 saniyəlik reklam kimi reklam reklamı və məndən soruşsanız çox darıxdırıcı almağı xoşlayırsınız....
Bu, əsasən, PC-də bir oyunun sökülməsidir. Yeganə fərq odur ki, bu oyunda siz səviyyələrin sonunda rəqs edirsiniz və hər səviyyədən sonra həyat qurursunuz. ədəbsiz miqdarda reklam var
Moto X3M Bike Race Game レース url
Mən oyunu yenicə yüklədim və bu, gözəl oyundur, lakin problem ondadır ki, 44-cü gündə səhv etməyə davam edəcək bir səhv var. Ümid edirəm ki, yaradıcılar bunu düzəldə bilər
Möhtəşəm oyun, mən artıq onu məğlub etdim. Mən inkişaf etdiricilərin növbəti yeniləməni artıq etmələrini istərdim. Hər gün yoxlayıram amma yox. Amma 5 ulduz, həqiqətən əyləncəli.
Əksinə, bu bir rip olan oyunu oynayın. "Yaxşı iş!" keçiddə
Bu, sözün əsl mənasında, anamın telefonu qəzaya uğradı. O qəzaya uğrayanda mən hələ də zəhlətökən musiqini eşidirəm, ona görə də lütfən, onu düzəldin, təşəkkür edirəm