Post by ozboynbikabec on Feb 6, 2022 22:31:51 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Homecraft - Home Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Homecraft - Home Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal több állóképességet ▞▞▞
▞▞▞ Homecraft - Home Design Game 2022 version ▞▞▞
Imádom ezt a játékot, de a Kim háztáji medencéje nem nyílt meg, 67-ben javították. Kérem, tegyen valamit.
A játék nem töltődik be egy bizonyos szint után. Néhány hete játszom ezzel, és ez az EGYETLEN mobiljáték, amivel játszom.Sajnos egy bizonyos szint teljesítése után a játék nem töltődik be 1%-nál tovább. Nem tudom, hogy ez hiba vagy valami, de elég kiábrándító. Még mindig 3 csillagot adok rá, mert mennyire élvezem a játékot.
Remekül indul, de túlságosan gyorsan túl kemény lesz. Nem olyan játék, amit sokáig lehet játszani.
Ennek a játéknak egy fő emelete van, a boosterek ahelyett, hogy segítenének, nem akadályozzák az okket, különösen akkor, ha az egyik szintjén más táblák vannak, amelyeket meg kell szereznie, és a rakéta nem megy oda, inkább a következőre mennek. ha meg tudod szerezni magadnak, ennek a játéknak felhasználóbarátabbnak kell lennie, és nem csak arról van szó, de ez az evés, vannak jobb játékok is a piacon
Homecraft - Jeu de Design d'intérieur Grand public bvc
Imádok díszíteni, és ez az első dekorációs játék, amely lehetővé teszi számomra, hogy ezt csináljam. Nagyon szeretem ezt a játékot.
Ez egy élvezetes játék, de nincs napi jutalom, különösen annyi nap után, és magas szintet értek el benne.
s eddig a játék élvezetes, pihentető szeretem, de lássuk, ahogy haladunk, kezdhet egyre nehezebb és zavaró lenni, de igen, ez egy jó játék, eddig nagyon pihentető tetszik, de meglátjuk, most kezdtem el
a játék szórakoztató, de nehéz szintet szerezni a második szobában. mégis szeretek vele játszani.
Jo kis jatek nincs reklam lehet benne haladni 26.palyanal tartok eddig jo
Nagyon klassz és rendkívül pihentető alkalmazás. Több tervezőalkalmazást használok, de eddig ez a legegyszerűbb és legolcsóbb ❤ Ty
jó játék volt, de egy idő után el kellett távolítani, mert nem tudtam túllépni rajta, mert folyamatosan lefagy.
Frissítés: a játék 6 szoba után „hamarosan” értesítéssel ér véget. Ez nem egy korai hozzáférésű játék, így egyszerűen nem fejlesztették tovább. Továbbra is játszhat kirakós játékokkal, de nem díszíthet új szobákat. Nincsenek extra módok drágakövek keresésére, és NAGYON sokáig tart a drágakövek megszerzése (csak ha befejezi a szobát). A rakéták teljesen haszontalanok, és egyetlen céljuk a játékmenet szabotálása, ezért ha teheti, kerülje a használatát. A drágaköveket néha nem osztják fel.
War of Rafts: Crazy Sea Battle Árkádjátékok lrn
Homecraft.5 Töltsd le az Android ...
Tervezős játékot szerettem volna, nem olyan játékot, ahol 10-20 meccset kell lejátszanom, mielőtt megvehetek egy terméket. Nagyon korlátozott életet kapsz, a szintek nehezebbek lesznek, mint kellene, és legtöbbször elfogy az életem anélkül, hogy bármit is tehetnék. Időpazarlás. Még csak az 5. szobában és a 128. szinten vagyok a minijátékban. Ez abszurd.
Szórakoztató játék, de túl sokáig tart a bútorok beszerzése!
Ez egy díszítőjátéknak álcázott ékszerjáték. Ha igazán lakberendezési játékot keres, ne töltse le. Ideje nagy részét az alkalmazásban tölti, „candy crush” típusú játékkal, így „pénzt kereshet”. Az első két tervezési projekt egyenes fwd tervezés, minimális ékszerjátékkal. A 2. szoba végére és a 3. szoba végére az alkalmazásban töltött egész idő alatt a jewl játékot játszod, és próbálsz pénzt keresni a díszítéshez. Eltávolítva.
Azta! Ez az a játék, amit kerestem! Bátran merem letölteni, és nem fogod megbánni a tervek, a díszes bútorok, a karakterek és egyebek miatt! Nagyon addiktív játszani, és nagyon kielégítő❤❤❤
tetszeni akarok. de nem igazán lehet. ha egyszerre egynél több boostert indít el, az többet árt, mint segít, az erősítők túl sok gyémántba kerülnek, nincs mód az alkalmazásból az Androidon anélkül, hogy a háttérben futna, az erősítők nem mindig azt csinálják, amit kellene. a darabok tisztítására vagy a szőnyeglapok kiterítésére, és már túl vagyok a 100. szinten, és eddig csak egy kihívásban tudtam részt venni. szeretném szeretni a játékot, de még dolgozni kell rajta.
Szórakoztató, kivéve, hogy ez a játék csak egy bizonyos pontig tart, és ezért úgy tűnik, maradsz, hacsak nem akarsz pénzt költeni. Ideje eltávolítanom.
Európa szövete I Web of Europe
szóval elolvastam a véleményeket, és nem hittem, hogy 189-es és magasabb szinten nem igényelheted a jutalmadat, így nem tudsz fejlődni, imádtam a játékot, de ez csak egy másik kérdés, miért olyan nehéz olyan teljesítményt szerezni, mint ők de soha nem adsz ki semmit, tudasd velem, ha ez megoldódik
Homecraft - Home Design Game Pro příležitostné hráče izmv
Szeretnék több bónuszt és módot látni, hogy könnyebben továbbléphessen egy másik szintre. Nagyon szeretem a játékot, kivéve azt a tényt, hogy napokig ugyanazon a szinten ragadok, és ez elkeserít!
Eljutottam a 212-es szintre, és most nem engedi, hogy folytassam. Már mindent kipróbáltam, de már nem tudok játszani. megpróbálom megnyomni a következő szint gombot, és csak egy másodpercig villog, és semmi.
Igen, ez tökéletes, azóta soha nem tapasztaltam semmilyen problémát, és a grafika is fantasztikus
Ha kap egy 5-ös zsákot, az nem távolítja el az összes színt a legtöbbjük még csak érinteni sem tudja.
sok kanyar kell ahhoz, hogy tárgyakat szerezzenek, ráadásul jó játék
Homecraft - Home Design Game કેઝ્યુઅલ zrh
A játék rendben van. Túl sokáig tart, hogy elegendő érmét szerezzen, és a dolgok ára gyorsan megemelkedik, így párszori játék után értelmetlenné válik
Dice Dreams 1.24.4.5001 Mod - APK Home
Rendben van, több időt kell hagyniuk a kihívásokra, különben 5-ösre értékelem
elég jó volt, aztán eléred a 79. lvl-t, úgy tűnik, nem tudod megverni, és beragadsz. szeretek szórakozásból pkay-zni játékokat, NEM azért, hogy túlságosan súlyos legyen! törlöm!
Nagyon pihentető játszani. Szép választék a dekorációból. Tetszik, hogy kihagyhat néhány útmutatást. Az egyik legjobb 3 dekorációs játék, amivel játszottam. Bárcsak ne lenne olyan hosszú az élet feltöltődései között eltelt idő, de megérthetem, hogy ez egyenletesen tartja a játékot. Szeretem!!
Homecraft - Jogo de Design de Interiores Casual tpl
Szeretem a háttérzenét. Reálisabb, mint a legtöbb játék a kategóriájában. Kreatív ötletekkel segít otthonomban. 🙂🙂🙂🙂
Túl nehéz szintet lépni/pénzt keresni. Egy ház projektjének befejezése órákig tart. Szinte olyan érzés, mintha valós időben dolgoznál, csak azért, hogy virtuális pénzt keress a tervezési projekteddel. Nem éri meg az időmet. Eltávolítja.
Homecraft - Home Design Game az App Store-ban - Apple